culinaire
zaken
.nl
Bah-so
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
100
100
100
100
16
6
5
5
3
2
1
1
1
gram
gram
gram
gram
gram
gram
teentje
theelepel
stuks
stuks
eetlepel
stuks
stuks
stuks
varkenskrabbetjes
selderij (blad-)ingrediënt info
peultjes
gehakt (varkens-)
kool (wit)
bloem ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
ve-tsin
tahoe
garnaal (Chinees(gamba))
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
prei
komkommer
ei (kip)ingrediënt info
Berei-
ding
U maakt de garnalen schoon en fijn en mengt ze met het varkensgehakt, 3 theelepels ve-tsin, ei en prei (100 gram), selderij en bloem. Van de krabbetjes trekt u inmiddels bouillon. U bakt de hele tahoes in wat olie en daarna snijdt u ze middendoor, zodat er driehoeken ontstaan. De komkommer snijdt u in plakken van circa 2 centimeter. Tahoes holt u uit en vult u met gehakt, daarna voegt u ze toe aan de bouillon. Kool en peultjes ook. Van het gehakt dat over is draait u balletjes voor de soep, die u op smaak brengt met 2 theelepels ve-tsin. U laat alles goed doorkoken.
Voedings-
waarde
Energie1525 KiloJoules
363 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
22 gram
35 gram
4 gram