culinaire
zaken
.nl
Frikadel Djagoeng II
(Gefrituurde balletjes van mais en garnalen)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
200
8
5
4
1
1
1
-
-
gram
gram
centimeter
stuks
stuks
blik
eetlepel
naar smaak
naar smaak
garnaal (Hollands,gepeld)
bloem ingrediënt info
santen (blok) ingrediënt info
ui (rood) ingrediënt info
ei (kip)ingrediënt info
mais (blik)
selderij (blad-)ingrediënt info
zout
nootmuskaatingrediënt info
Berei-
ding
Het ei wordt geklutst.

Uien, nootmuskaat en mais fijnstampen. De selderie, garnalen, bloem en geklutst ei toevoegen en goed door elkaar mengen. Dan ballen maken ter grootte van en kleine gehaktbal en frituren in hete olie.
Voedings-
waarde
Energie797 KiloJoules
190 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
12 gram
15 gram
2 gram