culinaire
zaken
.nl
Martabak
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
200
150
3
1.50
10
8
4
3
1
-
-
gram
gram
centiliter
centiliter
gram
stuks
stuks
teentje
stuks
naar smaak
naar smaak
lamslap
mie (transparant)
olie ingrediënt info
water
bloem ingrediënt info
loempiavel
ui (sjalot) ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
ui ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Week de sooen in lauw warm water en hak de sooen fijn. Snij het lamsvlees in hele kleine blokjes en hak tevens de knoflook, de ui en de sjalotjes fijn. Zet alles in wat olie op. Breng op smaak met peper en zout. Laat de vulling nu afkoelen. Maak een papje van meel en water. Spreid nu een dubbele loempiavel voor u uit en doe iets van de vulling in het midden uitspreiden vouw nu punt naar punt dicht van de loempiavel d.m.v. het plakmiddel. Bak de driehoek krokant in ruim olie.
Voedings-
waarde
Energie931 KiloJoules
222 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
4 gram
8 gram
1 gram