culinaire
zaken
.nl
Flensje gevuld met ratatouille
(Carciofi ripieni)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
400
1
20
15
15
1
-
gram
deciliter
gram
gram
gram
stuks
naar smaak
ratatouille (blik)
melk ingrediënt info
bloem ingrediënt info
kaas (oud)
boter (room-)
ei (kip)ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Verwarm de ratatouille op matig vuur, roer af en toe. Klop het ei los, roer de bloem en zout erdoor. Voeg al roerende de melk toe. Smelt de helft van de boter in een kleine koekepan, schenk de helft van het beslag erin en bak het flensje aan beide kanten bruin en gaar. Bak op dezelfde manier het tweede flensje.

Verdeel de groente over de flensjes, klap ze dicht en strooi de kaas erover. Gratineer de flensjes eventueel onder een hete grill tot de kaas gesmolten is.
Voedings-
waarde
Energie1501 KiloJoules
357 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
22 gram
16 gram
0 gram