culinaire zaken .nl |
Kipfilet met bearnaisesaus (Leuk op artisjokbodems) | |||
Soort gerecht | Borrelhapje | Herkomst | Belgie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:15 Bereiding : 00:20 | |
Indelingen | Goedkoop | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
400 10 4 4 4 |
gram gram stuks eetlepel theelepel |
kipfilet bloem artisjok (bodem) saus (bearnaise-) sap (citroen-) | ||
Berei- ding |
Het in de bloem gewentelde kippenvlees braden. Kruiden. De artisjokbodems voorverwarmen, ze warm houden met wat zout, citroensap en boter. De goudgeel gebakken kipfilets erop leggen en overgieten met het kookvocht. Overdekken met bearnaisesaus. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 453 KiloJoules 108 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 4 gram 25 gram 1 gram |