| culinaire zaken .nl  | 
Pastadeeg (basisrecept) | |||
| Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Italie | |
| Aantal personen  | 4 | Bereidings- tijden  | Bereiding : 00:20 | |
| Indelingen | Vegetarisch | Basisrecept | ||
| Ingre- diënten  | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 400 2 -  | 
gram stuks naar smaak  | 
bloem (tarwe-) ![]() ei (kip) ![]() zout  | ||
| Berei- ding  | 
Maak een bergje van bloem op een werkvlak. Breek de eieren in een kuiltje in het midden. Voeg zout en 3 eetlepels water toe. Kneed het geheel tot een deeg dat van het werkvlak loslaat, en elastisch is. Verdeel het deeg in 2 porties. Deze kunnen met de pastamachine of deegroller op de gewenste dikte uitgerold worden. | |||
| Voedings- waarde  | 
Voedingswaarde per portie | Energie | 0 KiloJoules 0 KiloCaloriën  | Koolhydr Eiwit vezels  | 0 gram  0 gram 0 gram  |