culinaire zaken .nl |
Pastadeeg (basisrecept) | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Italie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:20 | |
Indelingen | Vegetarisch | Basisrecept | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
400 2 - |
gram stuks naar smaak |
bloem (tarwe-) ei (kip) zout | ||
Berei- ding |
Maak een bergje van bloem op een werkvlak. Breek de eieren in een kuiltje in het midden. Voeg zout en 3 eetlepels water toe. Kneed het geheel tot een deeg dat van het werkvlak loslaat, en elastisch is. Verdeel het deeg in 2 porties. Deze kunnen met de pastamachine of deegroller op de gewenste dikte uitgerold worden. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 0 KiloJoules 0 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 0 gram 0 gram 0 gram |