culinaire
zaken
.nl
Resolles
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
100
100
100
100
1.50
10
4
2
2
1
-
-
-
gram
gram
gram
gram
centiliter
gram
stuks
stuks
teentje
theelepel
naar smaak
naar smaak
naar smaak
ui ingrediënt info
meel (paneer-)
prei
haricot verts
water
bloem ingrediënt info
loempiavel
ei (kip)ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
trassi
nootmuskaatingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Snij alle groenten in hele kleine blokjes (dit noemt men brunoise). Hak de knoflook fijn. Fruit dit alles aan onder toevoeging van alle kruiden. Doorbakken totdat de groenten gaar zijn. Maak een papje van meel en water. Dat fungeert als plakmiddel. Leg een loempiavel voor u en spreid een deel van de afgekoelde groentemassa hierop in het midden en vouw dit in de vorm van een envelop door eerst de onderste punt in te vouwen en daarna de linker en rechterpunt in te vouwen. Wij besluiten door de overgebleven punt met het plakmiddel te bestrijken en deze om te vouwen. Haal nu de ressoles eerst door de losgeklopte eieren en daarna door het paneermeel. Bak nu de ressolles krokant in ruim olie.
Voedings-
waarde
Energie749 KiloJoules
178 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
27 gram
8 gram
3 gram