culinaire
zaken
.nl
Lamskerry
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1.50
50
30
30
20
20
10
4
4
4
3
2
2
-
kilogram
gram
gram
gram
theelepel
gram
theelepel
stuks
eetlepel
eetlepel
stuks
stuks
teentje
naar smaak
lamslap
boter (room-)
noot (wal-,gepeld)
rozijn ingrediënt info
kerrie (poeder)
bloem ingrediënt info
saus (worcestershire-)
ui ingrediënt info
suiker (bruin)
kokos
appel
citroen
knoflook ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Het vlees in blokjes snijden en door de bloem halen. Knoflook en uien in 6 minuten goudgeel fruiten. Vlees toevoegen en 12 minuten baken onder goed roeren. Appel en kerrie toevoegen, 6 minuten meesmoren en blijven roeren. De rest van de ingredienten en 2 kopjes water toevoegen en alles aan de kook brengen. Deksel op de pan en op een laag pitje een uur lang laten koken.
Voedings-
waarde
Energie6607 KiloJoules
1573 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
57 gram
65 gram
9 gram