| culinaire zaken .nl  | 
Lamskerry | |||
| Soort gerecht | Vleesgerecht | Herkomst | Onbekend | |
| Aantal personen  | 4 | Bereidings- tijden  | Bereiding : 01:30 | |
| Indelingen | Vlees | |||
| Ingre- diënten  | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 1.50 50 30 30 20 20 10 4 4 4 3 2 2 -  | 
kilogram gram gram gram theelepel gram theelepel stuks eetlepel eetlepel stuks stuks teentje naar smaak  | 
lamslap  boter (room-) noot (wal-,gepeld) rozijn ![]() kerrie (poeder) bloem ![]() saus (worcestershire-) ui ![]() suiker (bruin) kokos appel citroen knoflook ![]() zout  | ||
| Berei- ding  | 
Het vlees in blokjes snijden en door de bloem halen. Knoflook en uien in 6 minuten goudgeel fruiten. Vlees toevoegen en 12 minuten baken onder goed roeren. Appel en kerrie toevoegen, 6 minuten meesmoren en blijven roeren. De rest van de ingredienten en 2 kopjes water toevoegen en alles aan de kook brengen. Deksel op de pan en op een laag pitje een uur lang laten koken. | |||
| Voedings- waarde  | 
Voedingswaarde per portie | Energie | 6607 KiloJoules 1573 KiloCaloriën  | Koolhydr Eiwit vezels  | 57 gram  65 gram 9 gram  |