culinaire
zaken
.nl
Amandelen van de snoekbaars
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
330
25
25
15
1.50
1
1
-
-
gram
gram
gram
gram
theelepel
theelepel
eetlepel
naar smaak
naar smaak
snoekbaars (gefileerd)
bloem ingrediënt info
boter (room-)
amandel (schaafsel) ingrediënt info
sap (citroen-)
saus (worcestershire-)
bieslook ingrediënt info
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Snij de visfilets in zes stukken, bedruip ze met citroensap en worcestersaus en bestrooi ze met zout en peper. Verwarm een bruineringsschaal in 6 minuten voor op 600 Watt. Doe de helft van de boter in de schaal, Haal de drooggedepte stukken vis door het meel en bak ze 2.5 minuut afgedekt bij 500 Watt. Keer ze halverwege de tijd een keer om. Leg de visfilets op gewarmde borden. Verhit de amandelen in de rest van de boter 2.5 minuut op 600 Watt. Voeg de bieslook toe en verdeel het mensel over de vis.
Voedings-
waarde
Energie1389 KiloJoules
331 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
12 gram
35 gram
1 gram