culinaire zaken .nl |
Amandelen van de snoekbaars | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Nederland | |
Aantal personen | 2 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 Bereiding : 00:11 | |
Indelingen | Magnetron | Combi-magnetron | Snel | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
330 25 25 15 1.50 1 1 - - |
gram gram gram gram theelepel theelepel eetlepel naar smaak naar smaak |
snoekbaars (gefileerd) bloem boter (room-) amandel (schaafsel) sap (citroen-) saus (worcestershire-) bieslook peper zout | ||
Berei- ding |
Snij de visfilets in zes stukken, bedruip ze met citroensap en worcestersaus en bestrooi ze met zout en peper. Verwarm een bruineringsschaal in 6 minuten voor op 600 Watt. Doe de helft van de boter in de schaal, Haal de drooggedepte stukken vis door het meel en bak ze 2.5 minuut afgedekt bij 500 Watt. Keer ze halverwege de tijd een keer om. Leg de visfilets op gewarmde borden. Verhit de amandelen in de rest van de boter 2.5 minuut op 600 Watt. Voeg de bieslook toe en verdeel het mensel over de vis. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1389 KiloJoules 331 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 12 gram 35 gram 1 gram |