culinaire
zaken
.nl
Gebakken Boursin
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
300
5
4
4
4
4
gram
eetlepel
eetlepel
eetlepel
eetlepel
stuks
kaas (Boursin)
meel (paneer-)
bloem ingrediënt info
melk ingrediënt info
boter (room-)
augurk ingrediënt info
Berei-
ding
(Boursin: 2 stuks van 150 gram ieder)
Met nat mes Boursin overdwars halveren. In diep bord bloem en melk tot dik glad papje roeren. In ander diep bord paneermeel strooien.
Plakken Boursin eerst door bloempapje halen, dan door paneermeel wentelen. In koekepan boter verhitten. Boursinplakken circa 1 minuut aan elke kant goudbruin bakken. Op schaal leggen. Garneren met augurkjes.
Voedings-
waarde
Energie2178 KiloJoules
519 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
23 gram
9 gram
1 gram