culinaire zaken .nl |
Gebakken Boursin | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | Goedkoop | Snel | Vegetarisch | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
300 5 4 4 4 4 |
gram eetlepel eetlepel eetlepel eetlepel stuks |
kaas (Boursin) meel (paneer-) bloem melk boter (room-) augurk | ||
Berei- ding |
(Boursin: 2 stuks van 150 gram ieder) Met nat mes Boursin overdwars halveren. In diep bord bloem en melk tot dik glad papje roeren. In ander diep bord paneermeel strooien. Plakken Boursin eerst door bloempapje halen, dan door paneermeel wentelen. In koekepan boter verhitten. Boursinplakken circa 1 minuut aan elke kant goudbruin bakken. Op schaal leggen. Garneren met augurkjes. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 2178 KiloJoules 519 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 23 gram 9 gram 1 gram |