culinaire zaken .nl |
Tropische saus | |||
Soort gerecht | Saus, salsa of dip | Herkomst | Aruba | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:05 Bereiding : 00:05 | |
Indelingen | Magnetron | Combi-magnetron | Snel | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
4 35 35 4.50 0.50 0.30 - - - |
deciliter gram gram eetlepel bekertje eetlepel naar smaak naar smaak naar smaak |
bouillon (vlees-) boter (room-) bloem mangochutney creme fraiche suiker zout peper saffraan | ||
Berei- ding |
Laat de boter in 35 seconde in een glazen schenkkan op 850 Watt smelten. Vervolgens de bloem en bouillon erdoor roeren en in 4 minuten op 850 Watt aan de kook brengen. Daarna met een garde de saus glad roeren. Roer de mango-chutney en creme fraiche door de saus en maak op smaak met de kruiden. Deze saus komt het best tot zijn recht over rood vlees. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 639 KiloJoules 152 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 19 gram 2 gram 1 gram |