culinaire
zaken
.nl
Poonfilets met krielaardappeltjes en broccoli
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
500
100
1
40
4
1
0.50
-
-
gram
gram
gram
deciliter
gram
stuks
stuks
bosje
naar smaak
naar smaak
aardappel (krieltjes)ingrediënt info
broccoli ingrediënt info
margarine
melk ingrediënt info
bloem ingrediënt info
poonfilet
citroen
peterselie (bosje) ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Spoel de poonfilets af. Droog de ponen af. Meng zout en peper door de bloem. Wentel de ponen door de melk, vervolgens door de bloem. Bak de poon in ruim margarine in 6-8 minuten om en om gaar in de pan op halfhoog vuur. Garneer met schijfjes citroen en peterselie. Serveer met gekookte krielaardappeltjes en broccoli.
Voedings-
waarde
Energie1523 KiloJoules
363 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
42 gram
9 gram
7 gram