Wild / Gevogelte
Eend (vorstelijke)
Eend met limoenen
Eendeborstfilet met appel- en walnotencompote
Eendeborstfilet met gekarameliseerde raapjes
Eendefilet met peren
Haas (ruggestukken)
Hazepeper 2
Hazepeper op z'n Piemontees
Hazerug (poetische)
Hazerug in rode wijnsaus
Hazerug met pijnboompitten
Hazerug met selderijmousse
Hazerugfilet met bosvruchtensaus
Hazerugfilet met druiven en sherrysaus
Kipgehakt met paprikaroomsaus
Kippenbouten met champignons in wijnsaus
Kipschotel met champignons
Konijn in bourgondische saus
Konijn in roomsaus
Konijn met kruiden
Konijn met rozijnen en pijnboompitten
Koude hazerugfilets met zomerbietjessalade
Kwartels in wijnbladeren
Kwartels met boletensaus
Oosterse kip schotel
Ovenschotel met kip en abrikozen
Parelhoen met whisky
Reebiefstuk met mozzarella
Reebiefstukjes in armagnacsaus
Rollade (wildzwijn)
Stoofschotel met konijn
Surinaamse kip
Tagliatelle met konijn
Terrine de lapin aux oignons Monegasques