culinaire zaken .nl |
Koude hazerugfilets met zomerbietjessalade | |||
Soort gerecht | Voorgerecht | Herkomst | Nederland | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:10 | |
Indelingen | Snel | Wild / Gevogelte | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
4 2 2 1 |
stuks stuks eetlepel stuks |
biet (gekookt) hazerug (filet) ui (zilver-) sinaasappel | ||
Berei- ding |
Dit is een uitstekend voorgerecht indien u een restant hazerug van de vorige dag over hebt. Snij de hazerug in zeer dunne plakjes. Maak de bietjes schoon. Snij de bietjes in dunne plakjes neem hiervoor een gekarteld mes. Serveer de hazerugfilets met daarnaast de bietjessalade. Garneer met een rond sinaasappelschijfje en een zilveruitje. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 677 KiloJoules 161 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 13 gram 17 gram 1 gram |