culinaire zaken .nl |
Haas (ruggestukken) (Lekker met pepersaus, appelcompote of bosbessenmoes) | |||
Soort gerecht | Vleesgerecht | Herkomst | Belgie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | Oven | Wild / Gevogelte | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
1 250 10 3 |
kilogram gram eetlepel eetlepel |
hazerug spek (doorregen) cognac olie (olijf-) | ||
Berei- ding |
Het ruggestuk moet goed ontzenuwd worden, de vellen die aan het vlees vast zitten moeten weggenomen worden. Larderen of gewoon met repen spek bedekken. 30 minuten laten marineren in een diepe schaal waarin 3 eetlepels olie (olijf) en een glas cognac. Gedurende 20 minuten in de oven braden. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 2472 KiloJoules 589 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 0 gram 80 gram 0 gram |