culinaire
zaken
.nl
Surinaamse kip
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
3
2
2
1.50
1
0.50
-
-
-
-
-
stuks
stuks
teentje
stuks
theelepel
kopje
naar smaak
naar smaak
naar smaak
naar smaak
naar smaak
kippenbout
ui ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
bouillon (tablet)
suiker
water
olie ingrediënt info
ketjap (manis)
citroen
whisky
ve-tsin
Berei-
ding
kippenpoten bakken in olie, dan de kippenpoten eruit halen.
Snij de ui in stukjes en bak de ui glazig in de olie.
Doe dan de uitgeperste knoflook, bouillon, water, suiker, ketjap, citroen of azijn, whiskey, ve-tsin erdoor.

kippenpoten weer in de pan doen en ongeveer 1 uur zachtjes laten sudderen
Voeg naar smaak ketjap toe.

Lekker met rijst.
Voedings-
waarde
Energie1481 KiloJoules
353 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
4 gram
42 gram
1 gram