culinaire
zaken
.nl
Rollade (wildzwijn)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1
4
2
200
50
6
2
2
2
1
1
1
-
-
-
kilogram
deciliter
deciliter
gram
gram
stuks
stuks
stuks
stuks
bosje
stuks
stuks
naar smaak
naar smaak
naar smaak
wild zwijnrollade
wijn (rood)
bouillon (vlees-)
boter (room-)
bloem ingrediënt info
peper (korrels, groen) ingrediënt info
laurier (blad)
kruidnagel ingrediënt info
bes (jenever-)ingrediënt info
peterselie (bosje) ingrediënt info
wortel (winter-)
ui ingrediënt info
zout
tijm ingrediënt info
peper (wit) ingrediënt info
Berei-
ding
Wrijf de rollade in met zout en peper en braad hem in de boter rondom mooi bruin. Voeg dan alle groente, de kruiden, de bouillon en de wijn toe en laat het vlees, met het deksl op de pan in ongeveer 1 uur gaarstoven. Haal de rollade dan uit de pan en houd hem warm. Zeef de jus (druk de groente een beetje uit). Bind het geheel met de bloem. Snij de rollade in plakken en dien op met de jus daar overheen gegoten.
Voedings-
waarde
Energie2259 KiloJoules
538 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
25 gram
3 gram
3 gram