culinaire
zaken
.nl
Rosbiefrolletjes met courgette-avocadovulling
(Flores de carne)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
16
6.25
2
2
1
1
1
1
0.50
0.50
-
-
stuks
stuks
stuks
eetlepel
stuks
stuks
eetlepel
teentje
theelepel
stuks
naar smaak
naar smaak
runderrosbief (plakken)
radijs ingrediënt info
ei (kip)ingrediënt info
olie ingrediënt info
courgette (groen)ingrediënt info
avocado ingrediënt info
azijn ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
chilipoeder
ui ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Kook de eieren hard. Was de radijs en snij ze in plakjes. Schil de courgette en snij hem in stukken. Snij de avocado in de lengte doormidden, verwijder de pit. Haal het vruchtvlees met een lepel uit de schil. De stukjes courgette pureren, of fijn prakken, met het vruchtvlees van de avocado, een kleingesneden ui, knoflook, chilipoeder, olie en azijn. Maak de puree op smaak met zout en peper. Verdeel het mengsel over de plakken rosbief en rol deze op. Pel de eieren en snij ze in plakken. Leg de rosbiefrolletjes op een schaal. Garneer deze met de plakjes ei en de plakjes radijs. Geef hier eventueel guacomole bij.
Voedings-
waarde
Energie4985 KiloJoules
1187 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
8 gram
126 gram
5 gram