culinaire zaken .nl |
Rosbiefrolletjes met courgette-avocadovulling (Flores de carne) | |||
Soort gerecht | Voorgerecht | Herkomst | Mexico | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:20 | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
16 6.25 2 2 1 1 1 1 0.50 0.50 - - |
stuks stuks stuks eetlepel stuks stuks eetlepel teentje theelepel stuks naar smaak naar smaak |
runderrosbief (plakken) radijs ei (kip) olie courgette (groen) avocado azijn knoflook chilipoeder ui zout peper | ||
Berei- ding |
Kook de eieren hard. Was de radijs en snij ze in plakjes. Schil de courgette en snij hem in stukken. Snij de avocado in de lengte doormidden, verwijder de pit. Haal het vruchtvlees met een lepel uit de schil. De stukjes courgette pureren, of fijn prakken, met het vruchtvlees van de avocado, een kleingesneden ui, knoflook, chilipoeder, olie en azijn. Maak de puree op smaak met zout en peper. Verdeel het mengsel over de plakken rosbief en rol deze op. Pel de eieren en snij ze in plakken. Leg de rosbiefrolletjes op een schaal. Garneer deze met de plakjes ei en de plakjes radijs. Geef hier eventueel guacomole bij. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 4985 KiloJoules 1187 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 8 gram 126 gram 5 gram |