culinaire
zaken
.nl
Lasagne met gehakt en banaan
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
4
300
2
2
1
1
1
1
1
deciliter
gram
eetlepel
stuks
pak
stuks
stuks
eetlepel
eetlepel
melk ingrediënt info
gehakt (half-om-half)
olie ingrediënt info
tomaat ingrediënt info
pasta (lasagne,wit) ingrediënt info
banaan ingrediënt info
ui ingrediënt info
peterselie (vers) ingrediënt info
sesamzaad ingrediënt info
Voor-
berei-
ding
Verwarm de oven voor op ca. 200 C. Snipper de gepelde ui en fruit hem in de hete olie glazig. Voeg het gehakt toe en bak het los. Snijd intussen de tomaten in blokjes en de banaan in plakjes.
Berei-
ding
Voeg de inhoud van het zakje lasagnesaus, 2.5 deciliter water en de melk aan het gehaktmengsel toe en laat alles 2 minuten zachtjes koken. Voeg tomaat, banaan en peterselie toe.Schep de saus en de lasagne bladen om en om in een ingevette ovenschaal. Strooi er het sesamzaad op en zet de schaal 30-40 minuten in de oven.
Voedings-
waarde
Energie1902 KiloJoules
453 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
21 gram
18 gram
2 gram