culinaire zaken .nl |
Gehaktbrood met kruidensaus | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | Magnetron | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
500 150 75 50 4 4 4 3 2 2 2 2 2 2 2 1 0.50 0.50 0.50 - |
gram gram gram gram eetlepel eetlepel eetlepel druppel theelepel teentje stuks stuks theelepel eetlepel stengel theelepel bosje bekertje stuks naar smaak |
gehakt (runder-,mager) kaas (mozzarella) ![]() meel (paneer-) wortel peterselie ![]() mayonaise ![]() ketchup (tomaten-) tabasco bouillon (poeder) knoflook ![]() ui ![]() ei (kip) ![]() mosterd bieslook (vers) ![]() selderij (bleek-) ![]() mosterd radijs ![]() room (zuur) komkommer peper (wit) ![]() | ||
Berei- ding |
Meng het gehakt met de andere ingredienten goed door elkaar (mozzarella in blokjes gesneden en peterselie geknipt). Vul de cakevorm of de rijstrand met het mengsel en maak het gaar. Magnetron: 360, oven 240. Tijd: 16-18 minuten Kontroleer met een prikker of het gehakt gaar is. Wanneer het gehaktbrood is bereid in de rijstrand, stort deze dan op een grote schaal en vul de opening in het midden op met rauwkorst. Geef er een koude kruidensaus bij. Meng de ingredienten goed door elkaar en giet dit in een kommetje dat in de opening past. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 3076 KiloJoules 732 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 39 gram 44 gram 11 gram |