culinaire
zaken
.nl
Caneloni
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
400
200
150
5
12
4
4
2
1
1
1
1
0.50
0.50
0.25
gram
gram
gram
centiliter
gram
stuks
eetlepel
eetlepel
teentje
stuks
theelepel
stuks
zakje
eetlepel
eetlepel
tomaat (blik) ingrediënt info
gehakt (varkens-)
champignon ingrediënt info
wijn (wit)
boter (room-)
pasta (canneloni) ingrediënt info
kaas (parmezaans)
peterselie (vers) ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
ui ingrediënt info
rozemarijn ingrediënt info
wortel
saus (bechamel-)
selderij (blad-)ingrediënt info
suiker
Berei-
ding
Kook de canneloni in 12 minuten gaar. Knip ze in de lengte door en droog ze plat op een theedoek. Maak de bechamelsaus en voeg hieraan de in vieren gesneden champignons, een scheutje witte wijn en fijngehakte peterselie toe. Vul de canneloni met het mengsel, rol ze op. Leg ze in een beboterd vuurvast schaaltje. Fruit de saus, het fijngenipperde uitje en de uitgeperste knoflook in de boter. Voeg dan de plakjes wortel, peterselie en selderij, suiker, rosmarijn en gehakt toe. Maak het gehakt met een vork rul en roer er de gepelde tomaten door. Laat de saus wat inkoken en giet hem dan over en naast de canneloni. Strooi er de parmezaanse kaas over en leg er een klontje boter op. Warm het gerecht in de voorverwarmde oven (175 graden Celcius) op.
Voedings-
waarde
Energie3131 KiloJoules
745 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
12 gram
44 gram
4 gram