culinaire
zaken
.nl
Spaghettisalade met kalkoen
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
400
200
1.50
100
5
4
3
2
2
2
2
1
1
0.50
-
-
gram
gram
deciliter
gram
druppel
stuks
eetlepel
stuks
bosje
stuks
eetlepel
bekertje
eetlepel
theelepel
naar smaak
naar smaak
kalkoenfilet
pasta (spaghetti) ingrediënt info
yoghurt (mager)
kaas (lichtbelegen)
tabasco
tomaat ingrediënt info
ketchup (tomaten-)
ei (kip)ingrediënt info
radijs ingrediënt info
paprika (groen) ingrediënt info
bieslook (vers) ingrediënt info
creme fraiche ingrediënt info
azijn (wijn-,rood) ingrediënt info
paprika (poeder) ingrediënt info
zout
zout
Berei-
ding
Breek de spaghetti een of twee keer door en kook deze in het water met een beetje zout in 10-12 minuten gaar. Spoel de spaghetti in een vergiet met koud water af en laat hem uitlekken. Snij de kalkoenfilet in dunne reepjes. Halveer de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snij ze in reepjes. Was de radijsjes, droog ze af en snij ze in plakjes. Was de tomaten, droog ze af en snij ze in partjes. Pel de eieren en snij ze in plakjes. Vermeng alles luchtig in een schaal. Roer van de creme fraiche, yoghurt, tomatenketchup, tabasco, azijn, zout en paprikapoeder een saus. Roer de saus door de salade en garneer het geheel met bieslook.
Voedings-
waarde
Energie2470 KiloJoules
588 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
58 gram
45 gram
5 gram