| culinaire zaken .nl |
Tartuffe salade | |||
| Soort gerecht | Voorgerecht | Herkomst | Onbekend | |
| Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:15 | |
| Indelingen | ||||
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 400 25 4 2 2 2 2 1 |
gram gram stuks stuks eetlepel eetlepel stuks teentje |
tomaat ![]() olijf ansjovis (filet) paprika (groen) ![]() olie ![]() azijn ![]() artisjok ![]() knoflook ![]() | ||
| Berei- ding |
Paprika, tomaten en artisjokbodems in kleine reepjes snijden. Met de azijn/oliemarinade aanmaken, gehakte knoflook toevoegen. Met ansjovis en groene olijven garneren. | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1178 KiloJoules 280 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 43 gram 13 gram 15 gram |