culinaire zaken .nl |
Tartuffe salade | |||
Soort gerecht | Voorgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:15 | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
400 25 4 2 2 2 2 1 |
gram gram stuks stuks eetlepel eetlepel stuks teentje |
tomaat olijf ansjovis (filet) paprika (groen) olie azijn artisjok knoflook | ||
Berei- ding |
Paprika, tomaten en artisjokbodems in kleine reepjes snijden. Met de azijn/oliemarinade aanmaken, gehakte knoflook toevoegen. Met ansjovis en groene olijven garneren. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1178 KiloJoules 280 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 43 gram 13 gram 15 gram |