culinaire
zaken
.nl
Tomaat gevuld met eiersalade
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
15
4
2
2
1
1
1
1
1
0.25
-
-
gram
stuks
stuks
eetlepel
theelepel
eetlepel
theelepel
theelepel
eetlepel
stuks
naar smaak
naar smaak
olijf (zwart)
tomaat (vlees-) ingrediënt info
ei (kip)ingrediënt info
mayonaise ingrediënt info
sap (citroen-)
peterselie ingrediënt info
mosterdpoeder
paprika (poeder) ingrediënt info
room (koffie-)
paprika ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Kook de eieren hard. Was de tomaten. Snij de kapjes eraf en verwijder zaadjes en zaadlijsten, zodat ze uitgehold zijn. Hak de hardgekookte eieren fijn en vermeng ze in en mengkom met alle overige ingredienten, behalve paprikapoeder. Vul de tomaten met het mengsel. Druk goed aan. Strooi er wat paprikapoeder over en leg de kapjes er weer losjes bovenop. Zet even in de koelkast alvorens op te dienen.
Voedings-
waarde
Energie827 KiloJoules
197 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
11 gram
6 gram
3 gram