culinaire zaken .nl |
Tomaat gevuld met eiersalade | |||
Soort gerecht | Voorgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:05 Bereiding : 00:10 | |
Indelingen | Feestelijk Goedkoop | Makkelijk Snel | Vegetarisch | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
15 4 2 2 1 1 1 1 1 0.25 - - |
gram stuks stuks eetlepel theelepel eetlepel theelepel theelepel eetlepel stuks naar smaak naar smaak |
olijf (zwart) tomaat (vlees-) ei (kip) mayonaise sap (citroen-) peterselie mosterdpoeder paprika (poeder) room (koffie-) paprika zout peper | ||
Berei- ding |
Kook de eieren hard. Was de tomaten. Snij de kapjes eraf en verwijder zaadjes en zaadlijsten, zodat ze uitgehold zijn. Hak de hardgekookte eieren fijn en vermeng ze in en mengkom met alle overige ingredienten, behalve paprikapoeder. Vul de tomaten met het mengsel. Druk goed aan. Strooi er wat paprikapoeder over en leg de kapjes er weer losjes bovenop. Zet even in de koelkast alvorens op te dienen. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 827 KiloJoules 197 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 11 gram 6 gram 3 gram |