culinaire
zaken
.nl
Groene saus van augurken en kappertjes
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
16
4
4
3
2
2
1
0.25
-
-
-
eetlepel
stuks
eetlepel
eetlepel
stuks
teentje
eetlepel
eetlepel
naar smaak
naar smaak
naar smaak
olie (olijf-) ingrediënt info
augurk ingrediënt info
peterselie ingrediënt info
azijn (wijn-) ingrediënt info
ui ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
kappertjes
basilicum (vers)ingrediënt info
tijm ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Uien en knoflook schoonmaken, peterselie en basilicum wassen en samen met de augurken, kappertjes en tijm fijnhakken. Roer door het mengsel azijn en olie en breng het dan met zout en peper op smaak.
Voedings-
waarde
Energie1891 KiloJoules
450 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
4 gram
1 gram
1 gram