culinaire zaken .nl |
Groene saus van augurken en kappertjes | |||
Soort gerecht | Saus, salsa of dip | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:10 | |
Indelingen | Vegetarisch | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
16 4 4 3 2 2 1 0.25 - - - |
eetlepel stuks eetlepel eetlepel stuks teentje eetlepel eetlepel naar smaak naar smaak naar smaak |
olie (olijf-) augurk peterselie azijn (wijn-) ui knoflook kappertjes basilicum (vers) tijm zout peper | ||
Berei- ding |
Uien en knoflook schoonmaken, peterselie en basilicum wassen en samen met de augurken, kappertjes en tijm fijnhakken. Roer door het mengsel azijn en olie en breng het dan met zout en peper op smaak. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1891 KiloJoules 450 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 4 gram 1 gram 1 gram |