culinaire
zaken
.nl
Tagliatelle met zalmsaus
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
300
200
1
100
3
2
1
1
1
1
-
-
-
gram
gram
deciliter
gram
eetlepel
theelepel
stuks
teentje
stuks
eetlepel
naar smaak
naar smaak
naar smaak
pasta (tagliatelle) ingrediënt info
zalm (blik)
melk (halfvol) ingrediënt info
kaas (Mon Chou)
olie (olijf-) ingrediënt info
paprika (poeder) ingrediënt info
ui ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
paprika (rood) ingrediënt info
bieslook (vers) ingrediënt info
zout
peper (wit) ingrediënt info
tijm ingrediënt info
Berei-
ding
Kook de tagliatelle gaar volgens de gebruiksaanwijzing. Maak de ui en de paprika schoon en snij ze in kleine stukjes. Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui en de paprika daarin. Pers er het teentje knoflook boven uit. Giet het blikje zalm af en verwijder de velletjes en eventuele graatjes. Schep de stukjes zalm met de tijm en paprikapoeder door het paprika-/uimengsel. Voeg de melk toe. Snij de Mon Chou in stukjes en schep ze door de saus. Laat de Mon Chou al roerende smelten. Breng de saus op smaak met zout en liefst versgemalen zwarte peper. Schep de tagliatelle op vier borden en schenk de saus erop. Knip er 10 sprietjes bieslook boven fijn. Lekker met: gemengde salade.
Voedings-
waarde
Energie2287 KiloJoules
545 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
67 gram
23 gram
4 gram