culinaire
zaken
.nl
Italiaanse souffle
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
225
200
175
175
3
6
2.50
2.50
2
1
-
-
gram
gram
gram
gram
centiliter
stuks
eetlepel
eetlepel
stuks
bekertje
naar smaak
naar smaak
kwark
ham (gekookt)
pasta (tagliatelle,groen) ingrediënt info
pasta (tagliatelle) ingrediënt info
room (slag-)
tomaat (vlees-) ingrediënt info
bieslook (vers) ingrediënt info
peterselie (vers) ingrediënt info
ei (kip)ingrediënt info
creme fraiche ingrediënt info
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Snij de ontvelde vleestomaten in plakjes. Vervolgens de gekookte ham in blokjes snijden, de eieren met de creme fraiche mengen en met zout en peper op smaak brengen. Bekleed een platte ingevette schaal met plakjes tomaat en bestrooi met zout en peper. Bestrooi dit met de helft van de bieslook en de gehakte peterselie. Verdeel de helft van de blokjes ham hierover. Leg de rest van de plakjes tomaat en de ham samen met de groene en witte tagliatelle in lagen in de schaal. En bestrooi dit met de rest van de kruiden. Verdeel de eier-creme fraiche erover in de open schaal en verhit dit 9 minuten op 750 Watt. Vervolgens de stand verlagen naar 450 Watt en nog 19 minuten laten staan. Meng de kwark met de slagroom en bestrijk de souffle hiermee.
Voedings-
waarde
Energie4478 KiloJoules
1066 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
147 gram
55 gram
6 gram