culinaire zaken .nl |
Kruidenmengsel (Italiaans) | |||
Soort gerecht | Divers | Herkomst | Italie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:15 | |
Indelingen | Kruidenmix | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
6 3 5 5 5 5 10 0.50 |
stuks eetlepel eetlepel eetlepel eetlepel eetlepel teentje deciliter |
tomaat (gedroogd,op olie) rozemarijn (gedroogd) oregano (vers) basilicum (vers) paprika (poeder) peper (wit) knoflook olie (olijf-) | ||
Voor- berei- ding |
Hak de gedroogde tomaten fijn. Hak de oregano en de basilicum. Knijp de knoflook uit. | |||
Berei- ding |
Meng alle ingredienten door elkaar en zet het geheel onder de olijfolie. Kwast het vlees royaal in met het kruidenmengsel. Leg het 15-30 minuten koel en af gedekt weg, zodat de smaken wat kunnen intrekken. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1494 KiloJoules 356 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 35 gram 7 gram 3 gram |