culinaire zaken .nl |
Veldsla met ei en vinaigrette | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Frankrijk | |
Aantal personen | 2 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:25 Bereiding : 00:47 | |
Indelingen | Magnetron | Combi-magnetron | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
50 3 1 1 1 1 1 0.25 0.25 |
gram eetlepel stuks krop stuks stuks eetlepel stuks stuks |
spek (ontbijt-,mager) olie (walnoten-) ei (kip) sla (veld-) tomaat komkommer azijn (blank) paprika (rood) paprika (groen) | ||
Berei- ding |
Garneer de veldsla met partjes hardgekookt ei, plakjes tomaat, komkommer en paprika. Maak van de azijn en de olie een vinaigrette. Bak fijngesneden spek uit. Verdeel over salade. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1120 KiloJoules 267 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 13 gram 6 gram 4 gram |