culinaire zaken .nl |
Quiche met roquefort | |||
Soort gerecht | Voorgerecht | Herkomst | Frankrijk | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 01:30 Bereiding : 00:57 | |
Indelingen | Magnetron | Combi-magnetron | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
150 1.25 100 20 8 6 2 2 - - |
gram deciliter gram gram plakje gram eetlepel stuks naar smaak naar smaak |
kaas (Mon Chou) room (slag-) kaas (roquefort) boter (room-) bladerdeeg suiker peterselie ei (kip) peper (wit) zout | ||
Berei- ding |
Vet een 24 centimeter springvorm in met boter. Maak de mon chou en de roquefort fijn met een vork en meng de slagroom erdoor. Vermeng dit met de losgeklopte eieren, zout, suiker, peper en peterselie. Bekleed de vorm met plakjes bladerdeeg, druk de naden aan. Vul de vorm met het mengsel en bak de quiche op 200 graden Celsius (middelste richel van de oven) in 30 minuten gaar. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 3282 KiloJoules 781 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 37 gram 18 gram 0 gram |