culinaire
zaken
.nl
Quiche met roquefort
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
150
1.25
100
20
8
6
2
2
-
-
gram
deciliter
gram
gram
plakje
gram
eetlepel
stuks
naar smaak
naar smaak
kaas (Mon Chou)
room (slag-)
kaas (roquefort)ingrediënt info
boter (room-)
bladerdeeg ingrediënt info
suiker
peterselie ingrediënt info
ei (kip)ingrediënt info
peper (wit) ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Vet een 24 centimeter springvorm in met boter. Maak de mon chou en de roquefort fijn met een vork en meng de slagroom erdoor. Vermeng dit met de losgeklopte eieren, zout, suiker, peper en peterselie. Bekleed de vorm met plakjes bladerdeeg, druk de naden aan. Vul de vorm met het mengsel en bak de quiche op 200 graden Celsius (middelste richel van de oven) in 30 minuten gaar.
Voedings-
waarde
Energie3282 KiloJoules
781 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
37 gram
18 gram
0 gram