culinaire
zaken
.nl
Gemengde salade met feta
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
100
8
3
2
2
1
1
0.30
0.25
-
-
gram
stuks
stuks
eetlepel
eetlepel
theelepel
stuks
stuks
stuks
naar smaak
naar smaak
kaas (feta)
olijf
tomaat ingrediënt info
azijn (wijn-,rood) ingrediënt info
olie (olijf-) ingrediënt info
oregano ingrediënt info
ui (rood) ingrediënt info
komkommer
paprika (rood) ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Voor-
berei-
ding
Komkommer schillen, halveren en zaadlijst eruit scheppen met een lepeltje. In blokjes snijden. Tomaten wassen, halveren en pitjes verwijderen. Vruchtvlees in partjes snijden. Rode ui schillen en in dunne ringen snijden. Paprika wassen, schoonmaken en in reepjes snijden.
Berei-
ding
Komkommer, tomaat, paprika, ui en oregano in saladekom doen en door elkaar mengen. Feta over de salade brokkelen en salade garneren met olijven. Op tafel de salade aanmaken met wijnazijn, olijfolie, zout en peper.

Lekker met warm gemaakt Turks brood.
Voedings-
waarde
Energie1333 KiloJoules
317 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
19 gram
11 gram
4 gram