culinaire
zaken
.nl
Garnalen-eiersalade
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
200
7
5
4
1
1
0.25
-
gram
eetlepel
theelepel
stuks
theelepel
eetlepel
krop
naar smaak
garnaal (Hollands,gepeld)
mayonaise ingrediënt info
sap (citroen-)
ei (kip)ingrediënt info
paprika (poeder) ingrediënt info
bieslook (vers) ingrediënt info
sla ingrediënt info
knoflook (poeder) ingrediënt info
Berei-
ding
Kook de eieren in 11 minuten hard en laat ze afkoelen. Vermeng de stukjes ei met de garnalen. Roer de knoflookpoeder, de paprikapoeder en het citroensap door de mayonaise. Schep de mayonaisesaus voorzichtig door het ei-garnalenmengsel. Leg wat blaadjes sla op een schaal en schep hier de salade op. Bestrooi de salade met de fijngehakte bieslook.
Voedings-
waarde
Energie1765 KiloJoules
420 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
3 gram
19 gram
0 gram