culinaire zaken .nl |
Garnalen-eiersalade | |||
Soort gerecht | Voorgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:05 Bereiding : 00:10 | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
200 7 5 4 1 1 0.25 - |
gram eetlepel theelepel stuks theelepel eetlepel krop naar smaak |
garnaal (Hollands,gepeld) mayonaise sap (citroen-) ei (kip) paprika (poeder) bieslook (vers) sla knoflook (poeder) | ||
Berei- ding |
Kook de eieren in 11 minuten hard en laat ze afkoelen. Vermeng de stukjes ei met de garnalen. Roer de knoflookpoeder, de paprikapoeder en het citroensap door de mayonaise. Schep de mayonaisesaus voorzichtig door het ei-garnalenmengsel. Leg wat blaadjes sla op een schaal en schep hier de salade op. Bestrooi de salade met de fijngehakte bieslook. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1765 KiloJoules 420 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 3 gram 19 gram 0 gram |