culinaire zaken .nl |
Avocadosoep | |||
Soort gerecht | Voorgerecht | Herkomst | Frankrijk | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:05 Bereiding : 00:27 | |
Indelingen | Magnetron | Combi-magnetron | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
6 1.50 4 2 1 1 - - |
deciliter centiliter eetlepel stuks theelepel teentje naar smaak naar smaak |
room (slag-) sap (citroen-) bieslook (vers) avocado komijn knoflook zout peper | ||
Berei- ding |
Snij de avocado's doormidden en verwijder de pitten. Schep het avocadovlees uit de schil en doe het met het citroensap, de knoflook en de komijnpoeder in een keukenmachine of blender. Maal alles fijn en giet tenslotte de room erbij. Breng op smaak met zout en peper en roer alles goed door elkaar. Doe deze soep in een terrine en zet deze ongeveer 1 uur in de koelkast. Strooi er vlak voor het opdienen bieslook over. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 2936 KiloJoules 699 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 14 gram 6 gram 7 gram |