culinaire
zaken
.nl
Avocadosoep
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
6
1.50
4
2
1
1
-
-
deciliter
centiliter
eetlepel
stuks
theelepel
teentje
naar smaak
naar smaak
room (slag-)
sap (citroen-)
bieslook (vers) ingrediënt info
avocado ingrediënt info
komijn
knoflook ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Snij de avocado's doormidden en verwijder de pitten. Schep het avocadovlees uit de schil en doe het met het citroensap, de knoflook en de komijnpoeder in een keukenmachine of blender. Maal alles fijn en giet tenslotte de room erbij. Breng op smaak met zout en peper en roer alles goed door elkaar. Doe deze soep in een terrine en zet deze ongeveer 1 uur in de koelkast. Strooi er vlak voor het opdienen bieslook over.
Voedings-
waarde
Energie2936 KiloJoules
699 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
14 gram
6 gram
7 gram