culinaire
zaken
.nl
Fricandeau in pepersaus
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
525
185
1.50
6
3
2.50
1
1
1
1
1
1
1
0.80
gram
gram
deciliter
theelepel
eetlepel
eetlepel
stuks
teentje
stuks
theelepel
theelepel
stuks
stuks
eetlepel
varkensfricandeau
tomaat (gepeld) ingrediënt info
bier
bouillon (poeder)
olie (olijf-) ingrediënt info
peterselie ingrediënt info
ui ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
laurier (blad)
karwijzaad
oregano ingrediënt info
paprika (rood) ingrediënt info
peper (rood) ingrediënt info
allesbinder
Berei-
ding
Verhit een bruineringsschaal 8 minuten op 750 Watt. Snij de fricandeau in blokjes, verhit dit 6.5 minuut met de olijfolie in een gesloten magnetronschaal op 750 Watt. Pel de ui en de knoflook en snipper ze. Halveer de paprika, verwijder steel zaad en zaadlijsten. Was de paprika en snij ze klein. Halveer de tomaten en snij de kroontjes eruit. Verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in stukjes. Snij de peper open, verwijder steel en zaadjes, was ze en hak ze fijn. Voeg deze ingredienten toe. Voeg bier, het laurierblaadje, het karwijzaad en de oregano toe in een gesloten magnetronschaal en verhit dit 12 minuten op 750 Watt. Roer de bouillonpoeder met de allesbinder door het vleesmengsel en verhit dit 2.5 minuut op 750 Watt. Bestrooi voor het opdienen het vlees met gehakte peterselie.
Voedings-
waarde
Energie1748 KiloJoules
416 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
14 gram
43 gram
3 gram