culinaire
zaken
.nl
Perengebak
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
700
1.25
60
50
2
1
1
-
gram
deciliter
gram
gram
stuks
blik
eetlepel
naar smaak
peer (blik) ingrediënt info
melk (halfvol) ingrediënt info
bloem ingrediënt info
suiker
ei (kip)ingrediënt info
deeg (croissant-)
olie ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Oven voorverwarmen op 175 graden Celcius. Lage taartvorm (22 centimeter) bekleden met 1 blik croissantdeeg. Giet de peren af en halveer ze. Rangschik ze in de vorm op het deeg. Klop in een keukenmachine (plastic 'mes'): melk, eieren, suiker, zout, bloem en olie. Schenk dit in de vorm. In het midden van de oven in 30 minuten gaar en goudbruin bakken.
Voedings-
waarde
Energie750 KiloJoules
179 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
32 gram
6 gram
0 gram