culinaire zaken .nl |
Pindadiamantjes in knoflook-uiensaus (Mugphali Nu shak, Gujarat) | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | India | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | Feestelijk | Bewerkelijk | Vegetarisch | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
5 150 100 10 4.50 4 4 3 2 2 1 1 1 1 1 0.77 0.75 0.50 0.50 0.50 |
deciliter gram gram teentje eetlepel eetlepel stuks stuks stuks theelepel stuks centimeter theelepel theelepel eetlepel theelepel theelepel eetlepel theelepel theelepel |
water meel (kikkererwt-) pinda (gebrand) knoflook olie yoghurt ui (rood) peper (rood,gedroogd) peper (groen) koriander (poeder) tomaat gember (wortel,vers) komijn peper (cayenne-) koriander (vers) kurkuma (poeder) zout peper (cayenne-) fenegriek mosterdzaad | ||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1532 KiloJoules 365 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 29 gram 11 gram 5 gram |