culinaire zaken .nl |
Gekleurde pasta met pestosaus | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
2 2 1 1 - - - - - - - - |
stuks teentje pak bekertje naar smaak naar smaak naar smaak naar smaak naar smaak naar smaak naar smaak naar smaak |
ui (voorjaars-) ![]() knoflook ![]() pasta ![]() creme fraiche ![]() basilicum (vers) ![]() tijm (vers) ![]() peper ![]() zout sap (citroen-) pesto ![]() bieslook (vers) ![]() kaas (parmezaans) | ||
Berei- ding |
Bereid de pasta zoals aangegeven op het pak. Snij de kruiden, lenteuitje en knoflook fijn. Roer en de pesto door, verse tijm, verse bieslook, verse basilicum, lenteuitje, knoflook, peper, zout, citroensap, creme fraiche, parmesaanse kaas. Roer alles door elkaar. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 7 KiloJoules 2 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 0 gram 0 gram 0 gram |