culinaire
zaken
.nl
Tomaten met groene saus
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
7
4
2
1
1
1
1
-
-
eetlepel
stuks
eetlepel
eetlepel
stuks
eetlepel
eetlepel
naar smaak
naar smaak
olie (olijf-) ingrediënt info
tomaat (vlees-) ingrediënt info
ansjovis (pasta)
meel (paneer-)
eidooier
peterselie (vers) ingrediënt info
azijn ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Pureer het paneermeel met de eidooier, de fijngehakte peterseli, de ansjovispasta, de olie en de azijn in een keukenmachine. Maak de groene saus op smaak met wat zout en peper. Leg op iedere plak tomaat een theelepel groene saus en verdeel de plakken tomaat over vier bordjes. Laat het voorgerecht in de koelkast door en door koud worden. Serveer hierbij vers, warm stokbrood.
Voedings-
waarde
Energie1054 KiloJoules
251 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
3 gram
4 gram
0 gram