culinaire zaken .nl |
Lasagne-rol met roerei en tomaat | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Italie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:30 | |
Indelingen | Grill/grillplaat Rijst En Pasta | Snel Vegetarisch | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
4 4 3 1 - - 300 100 100 5.50 40 10 |
eetlepel stuks stuks eetlepel naar smaak naar smaak gram gram gram centiliter gram gram |
saus (spagetti-,pot) pasta (lasagne,wit) ei (kip) peterselie peper zout ratatouille (blik) tomaat kaas (room-) melk kaas boter (room-) | ||
Voor- berei- ding |
Rasp de kaas. | |||
Berei- ding |
Lasagna (voorgekookt) koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen tomaten halveren, zaadjes verwijderen en in stukjes snijden. Door spagettisaus roeren. Grill op hoogste stand voorverwarmen. Intussen eieren loskloppen met 2 eetlepels melk, zout en peper. In koekepan boter smelten. Eimengsel toevoegen. Al roerende zachtjes laten stollen. Roomkaas zacht roeren met 2 eetlepels melk. Roerei erdoor mengel. Ratatouille circa 2 minuten verwarmen. In vergiet lasagna snel onder koud water afspoelen en laten uitlekken. Lasagna bestrijken met roerei mengsel en oprollen. Ovenschotel invetten. Ratatouille over bodem verdelen. Lasagnarollen erover verdelen. Bestrooien met kaas. In midden van grill kaas in circa 5 minuten laten smelten. Lekker met broccoli. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1206 KiloJoules 287 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 21 gram 14 gram 1 gram |