culinaire
zaken
.nl
Schorseneren met tomaat en kaas
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
750
6
4
1
1
1
1
1
1
gram
eetlepel
stuks
gram
gram
stuks
eetlepel
theelepel
takje
schorseneren
melk ingrediënt info
tomaat ingrediënt info
zout
boter (room-)
kaas (belegen,plak)
sesamzaad ingrediënt info
basilicum (vers)ingrediënt info
peterselie ingrediënt info
Berei-
ding
Schorseneren onder koud stromend water schoonborstelen. Met dunschiller schillen en in stukken van 4 centimeter snijden. Tot gebruik in kom met 0.5 liter water en 3 eetlepels melk leggen. Tomaten wassen en in vieren snijden. Kaas in blokjes snijden. In droge koekepan sesamzaad in circa 1 minuut goudbruin roosteren.
In pan doen: ruim water, 3 eetlepels melk, zout en basilicum. Hierin schorseneren in circa 25 minuten gaarkoken. Afgieten. Kaas erdoor scheppen. Overdoen in schaal. Sesamzaad erover strooien. Peterselie erboven fijnknippen.
Voedings-
waarde
Energie1264 KiloJoules
301 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
40 gram
16 gram
7 gram