culinaire zaken .nl |
Marinade voor groenten | |||
Soort gerecht | Divers | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 | |
Indelingen | Marinade | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
1 1 2 2 4 1 2 1 - - |
stuks stuks teentje stuks eetlepel eetlepel eetlepel eetlepel naar smaak naar smaak |
paprika (rood) paprika (groen) knoflook ui (sjalot) olie (olijf-) azijn (wijn-,rood) basilicum (vers) bieslook (vers) zout peper | ||
Voor- berei- ding |
Maak de paprka's en de sjalotjes schoon. Hak de basilicum fijn. Snipper de bieslook. | |||
Berei- ding |
Pureer in een keukenmachine de paprika's knoflook en sjalotjes. Roer er de olijfolie, rode wijnazijn, basilicum en bieslook door. Breng op smaak met zout en peper uit de molen. Laat de groenten hierin circa 3 uur marineren. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 602 KiloJoules 143 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 8 gram 1 gram 2 gram |