culinaire
zaken
.nl
Marinade voor groenten
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1
1
2
2
4
1
2
1
-
-
stuks
stuks
teentje
stuks
eetlepel
eetlepel
eetlepel
eetlepel
naar smaak
naar smaak
paprika (rood) ingrediënt info
paprika (groen) ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
ui (sjalot) ingrediënt info
olie (olijf-) ingrediënt info
azijn (wijn-,rood) ingrediënt info
basilicum (vers)ingrediënt info
bieslook (vers) ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Voor-
berei-
ding
Maak de paprka's en de sjalotjes schoon. Hak de basilicum fijn. Snipper de bieslook.
Berei-
ding
Pureer in een keukenmachine de paprika's knoflook en sjalotjes. Roer er de olijfolie, rode wijnazijn, basilicum en bieslook door. Breng op smaak met zout en peper uit de molen.

Laat de groenten hierin circa 3 uur marineren.

Voedings-
waarde
Energie602 KiloJoules
143 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
8 gram
1 gram
2 gram