culinaire
zaken
.nl
Dadar Kebertu
(Omelet gevuld met kerriegehakt)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
250
4
4
3
2
2
2
2
2
1
1
1
1
0.50
0.50
0.50
-
gram
eetlepel
stuks
stuks
eetlepel
theelepel
blaadje
teentje
theelepel
kopje
theelepel
eetlepel
theelepel
stuks
theelepel
stuks
naar smaak
gehakt (runder-)
selderij (blad-)ingrediënt info
kemirie (noot)
ei (kip)ingrediënt info
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
ketoembar
salam (blad)
knoflook ingrediënt info
laos (poeder)
melk (kokos-,dik) ingrediënt info
trassi
suiker
komijn
ui ingrediënt info
kurkuma (poeder)
prei
zout
Berei-
ding
In de vijzel wrijft u ui, knoflook, kemiris, ketoembar, djinten, koenjit, trassi, zout en een klein beetje suiker fijn. U fruit dit mengsel in de olie met laos en salam. Hierdoor mengt u het gehakt. Als alles gaar is doet u er de kokosmelk bij en u laat het al roerend droogbakken. De eieren klopt u los met prei, selderie en zout. U bakt hiervan een omelet, die u vult met het kerriegehakt.
Voedings-
waarde
Energie0 KiloJoules
0 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
0 gram
0 gram
0 gram