culinaire zaken .nl |
Dadar Kebertu (Omelet gevuld met kerriegehakt) | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:30 | |
Indelingen | Makkelijk | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
250 4 4 3 2 2 2 2 2 1 1 1 1 0.50 0.50 0.50 - |
gram eetlepel stuks stuks eetlepel theelepel blaadje teentje theelepel kopje theelepel eetlepel theelepel stuks theelepel stuks naar smaak |
gehakt (runder-) selderij (blad-) kemirie (noot) ei (kip) olie (zonnebloem-) ketoembar salam (blad) knoflook laos (poeder) melk (kokos-,dik) trassi suiker komijn ui kurkuma (poeder) prei zout | ||
Berei- ding |
In de vijzel wrijft u ui, knoflook, kemiris, ketoembar, djinten, koenjit, trassi, zout en een klein beetje suiker fijn. U fruit dit mengsel in de olie met laos en salam. Hierdoor mengt u het gehakt. Als alles gaar is doet u er de kokosmelk bij en u laat het al roerend droogbakken. De eieren klopt u los met prei, selderie en zout. U bakt hiervan een omelet, die u vult met het kerriegehakt. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 0 KiloJoules 0 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 0 gram 0 gram 0 gram |