culinaire zaken .nl |
Zalmforel met bietensalade | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 2 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:10 | |
Indelingen | Makkelijk | Snel | Vis / Zeevruchten | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
200 4 3 2 2 2 1 1 1 - |
gram eetlepel eetlepel stuks eetlepel eetlepel stuks theelepel eetlepel theelepel |
zalmfilet mayonaise bieslook (vers) biet (gekookt) olie (olijf-) creme fraiche appel suiker azijn (wijn-) sap (citroen-) | ||
Berei- ding |
Pocheer de vis. Snij de afgekoelde vis, evenals de appel en de bietjes, fijn en meng dit met 2 eetlepels bieslook, azijn, olijfolie en suiker. Verdeel de vissalade over 2 bordjes. Roer de mayonaise los met creme fraiche, een eetlepel bieslook en enkele druppels citroensap. Geef dit sausje bij de salade. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 3020 KiloJoules 719 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 22 gram 25 gram 2 gram |