culinaire
zaken
.nl
Salade voor de barbecue
(Speciaal bij: sate voor op de barbecue)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
400
50
3
2
1
1
1
1
0.50
-
-
gram
gram
stuks
stuks
blik
stuks
eetlepel
eetlepel
eetlepel
naar smaak
naar smaak
boon (sperzie-,vers)
olijf (groen)
tomaat ingrediënt info
ei (kip)ingrediënt info
artisjok (hart) ingrediënt info
komkommer
azijn ingrediënt info
olie ingrediënt info
basilicum (vers)ingrediënt info
zout
peper (wit) ingrediënt info
Voor-
berei-
ding
Haal de sperziebonen af en kook ze met wat zout. Laat de bonen uitlekken en afkoelen.
Berei-
ding
Meng de gekookte sperziebonen met de overige ingredienten. Maak een dressing van azijn, olie, zout, peper en basilicum.
Voedings-
waarde
Energie603 KiloJoules
144 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
14 gram
7 gram
2 gram