culinaire zaken .nl |
Salade voor de barbecue (Speciaal bij: sate voor op de barbecue) | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 Bereiding : 00:05 | |
Indelingen | Barbecue Goedkoop | Makkelijk Salade | Vegetarisch | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
400 50 3 2 1 1 1 1 0.50 - - |
gram gram stuks stuks blik stuks eetlepel eetlepel eetlepel naar smaak naar smaak |
boon (sperzie-,vers) olijf (groen) tomaat ei (kip) artisjok (hart) komkommer azijn olie basilicum (vers) zout peper (wit) | ||
Voor- berei- ding |
Haal de sperziebonen af en kook ze met wat zout. Laat de bonen uitlekken en afkoelen. | |||
Berei- ding |
Meng de gekookte sperziebonen met de overige ingredienten. Maak een dressing van azijn, olie, zout, peper en basilicum. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 603 KiloJoules 144 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 14 gram 7 gram 2 gram |