culinaire
zaken
.nl
Koolrabi - Krabcocktail met gember
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
200
1
100
100
25
1
1
1
1
gram
deciliter
gram
gram
gram
stuks
theelepel
teentje
eetlepel
pasta ingrediënt info
room (slag-)
spinazie (vers)
spek (ontbijt-)
kaas (parmezaans)
ui ingrediënt info
oregano (gedroogd) ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
olie ingrediënt info
Voor-
berei-
ding
Laat de krabsticks (indien nodig) ontdooien. Schil de koolrabi en rasp de knol grof. Hak de bolletjes gember heel fijn. Snijd de krabsticks in stukjes. Roer en een kom een sausje van de mayonaise, creme fraiche, cognac, zout en peper. Knip er 2 blaadjes munt boven fijn en schep de geraspte koolrabi, krabstick en gember erdoor
Berei-
ding
Was de blaadjes lollo rosso, schud ze goed droog en leg ze in twee coupes. Schep de koolrabi-krabcocktail erin. Garneer met een blaadje munt
Voedings-
waarde
Energie3980 KiloJoules
948 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
76 gram
27 gram
5 gram