culinaire zaken .nl |
Koolrabi - Krabcocktail met gember | |||
Soort gerecht | Voorgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 2 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:07 Bereiding : 00:03 | |
Indelingen | Magnetron Makkelijk | Snel Vis / Zeevruchten | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
200 1 100 100 25 1 1 1 1 |
gram deciliter gram gram gram stuks theelepel teentje eetlepel |
pasta room (slag-) spinazie (vers) spek (ontbijt-) kaas (parmezaans) ui oregano (gedroogd) knoflook olie | ||
Voor- berei- ding |
Laat de krabsticks (indien nodig) ontdooien. Schil de koolrabi en rasp de knol grof. Hak de bolletjes gember heel fijn. Snijd de krabsticks in stukjes. Roer en een kom een sausje van de mayonaise, creme fraiche, cognac, zout en peper. Knip er 2 blaadjes munt boven fijn en schep de geraspte koolrabi, krabstick en gember erdoor | |||
Berei- ding |
Was de blaadjes lollo rosso, schud ze goed droog en leg ze in twee coupes. Schep de koolrabi-krabcocktail erin. Garneer met een blaadje munt | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 3980 KiloJoules 948 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 76 gram 27 gram 5 gram |