culinaire
zaken
.nl
Tagliatelle met peer en selderijsaus
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
200
75
4
4
1
1
1
-
-
gram
gram
stuks
stuks
blik
bekertje
eetlepel
naar smaak
naar smaak
pasta (tagliatelle) ingrediënt info
kaas (belegen,Goudse)
noot (wal-)
peer ingrediënt info
soep (selderij-)
creme fraiche ingrediënt info
peterselie (vers) ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Kook de tagliatelle in ruim kokend water met zout tot hij gaar is. Verwarm intussen al roerende de selderijsoep samen met de creme fraiche. Laat al roerende de geraspte kaas erin smelten. Voeg toe zout en peper naar smaak toe. Snij de peren in de vorm van een waaier. Laat de pasta in een vergiet goed uitlekken en voeg toe aan de saus. Verdeel de pasta over de borden en garneer met de peer, de fijngehakte peterselie en desgewenst fijngehakte walnoten.
Voedings-
waarde
Energie1377 KiloJoules
328 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
59 gram
12 gram
5 gram