culinaire zaken .nl |
Tacobakjes met tonijnsalade | |||
Soort gerecht | Voorgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 2 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 Bereiding : 00:05 | |
Indelingen | Oven | Snel | Vis / Zeevruchten | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
150 4 4 2 2 2 2 2 1 1 1 |
gram eetlepel eetlepel stuks theelepel eetlepel schijf eetlepel stuks stuks stuks |
tonijn (blik) room (zuur) ketchup (hot) tacoschelp kruidenmix (Mexicaans) sap (limoen-,vers) limoen mayonaise avocado tomaat ui | ||
Berei- ding |
Laat de tonijn uitlekken. Schil de avocado, snij het vruchtvlees in stukjes en meng ze met het limoensap. Pel en snipper het uitje. Snij de tomaten in stukjes. Meng de hot ketchup met de room, de mayonaise en de Seasoningmix. Voeg de tonijn, de avocado, het uitje en de tomaat toe en schep door elkaar. Verwarm de oven voor op 200 graden Celcius. Verwarm de tacobakjes 3 minuten in de oven. Vul ze met tonijnsalade. Garneer met de schijfjes limoen. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 2415 KiloJoules 575 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 26 gram 26 gram 11 gram |