culinaire
zaken
.nl
Salade van vlindermacaroni
(Insalata di farfalle)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
400
50
4
4
3
2
1
-
-
gram
gram
theelepel
stuks
eetlepel
eetlepel
stuks
naar smaak
naar smaak
pasta (vlinders) ingrediënt info
olijf (zwart)
sap (citroen-)
ansjovis
olie (olijf-) ingrediënt info
peterselie ingrediënt info
paprika (groen) ingrediënt info
zout
peper (zwart) ingrediënt info
Berei-
ding
Breng 4 liter water aan de kook met 1 eetlepel zout. Kook de pasta beetgaar (10 minuten) en giet af. Roer de olijfolie door de pasta en laat afkoelen. Ontpit de olijven en hak fijn. Hak de ansjovis in kleine stukjes. Halveer de paprika, verwijder de pitjes en snij in dunne reepjes. Meng olijven, citroensap, paprika, peterselie en ansjovis door elkaar en schep dit door de pasta. Breng op smaak met zout en peper.
Voedings-
waarde
Energie2349 KiloJoules
559 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
78 gram
18 gram
4 gram