culinaire zaken .nl |
Russische zalmsalade | |||
Soort gerecht | Voorgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 Bereiding : 00:10 | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
400 1.25 100 4 2 1 1 - - |
gram deciliter gram stuks theelepel eetlepel eetlepel naar smaak naar smaak |
zalm (blik) room (zuur) champignon ![]() ei (kip) ![]() dille (vers) peterselie ![]() bieslook ![]() peper (wit) ![]() zout | ||
Berei- ding |
Snij de champignons in dunne plakjes en besprenkel deze met een paar druppels citroensap tegen verkleuren. Hak de eieren fijn in een kom en vermeng met de losgewerkte, uitgelekte zalm. Doe de overige ingredienten erbij en meng alles losjes door elkaar. Garneer met blaadjes sla, plakjes komkommer en tomaat. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1256 KiloJoules 299 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 3 gram 30 gram 1 gram |