culinaire
zaken
.nl
Ossehaas (carpaccio) met pikante saus
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
1
7.50
2
1.50
1
1
1
1
-
-
gram
eetlepel
centiliter
stuks
eetlepel
eetlepel
stuks
stuks
theelepel
naar smaak
naar smaak
runderhaas
azijn (kruiden-) ingrediënt info
olie (olijf-) ingrediënt info
ansjovis (filet)
azijn (wijn-,wit) ingrediënt info
kappertjes
ui (sjalot) ingrediënt info
augurk ingrediënt info
mosterd
peper (wit) ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Zet het vlees 1 uur in het vriesvak tot het heel koud is. Het mag zelfs een beetje bevroren zijn. Het is dan makkelijker te snijden. Snij het in flinterdunne plakjes en rangschik het dakpansgewijs op een bord. Meng alle ingredienten voor de saus in een mixer: slechts 1 sekonde !!! om een korrelige struktuur te krijgen. Serveer de saus apart bij het vlees.
Voedings-
waarde
Energie866 KiloJoules
206 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
1 gram
23 gram
0 gram